Hoppa till huvudinnehåll
Nelson

Anders Nelson VD

Vår verksamhet inom Båstadtennis & Hotell AB har lagt i en extra växel nu när vi firar 75 år med internationell tennis i Båstad, men också för att vår driftsverksamhet inom hotell- och restaurangnäringen gör ett så fantastiskt jobb. Hög beläggning betyder såklart ett positivt och stabilt kassaflöde. Samtidigt innebär det att vi hela tiden behöver se över och uppdatera våra fastigheter så att de motsvarar gästernas förväntningar. 

Vi välkomnar därför Niclas Jönsson till vårt bolag. Från den 1 november ansvarar Niclas för vår fastighetsskötsel och fastighetsutveckling i Båstad. Ni känner igen honom på de nya fina arbetskläderna han bär och som är prydda med BTHAB/GRAM Service logotyp. Ett varmt välkommen till oss, Niclas!

Jag värdesätter verkligen till fullo att så många ville delta på vår årliga gåsamiddag i Kongressen på Hotel Skansen. God mat i trevligt sällskap lyser upp tillvaron i dessa annars ganska mörka hösttider. Den välbesökta middagen visar också på att ni som aktieägare gillar att engagera er i vår ständigt växande verksamhet. 

Och växer det gör vi genom att våga investera och se framåt. Vi är nu mitt uppe i en total ombyggnad av Warmbadhuset. Fastigheten kommer att byggas om i grunden med undantag av den del där Papas ligger. Även exteriören kommer att renoveras men behålla sin tidstypiska stil och gula tegel. De största förändringarna görs på insidan där vår ambition är att skapa ett nöjespalats med internationell prägel. Renoveringen går enligt plan och ska vara klar under första halvåret 2024. Vi gör även större investeringar på Hotel Skansen i form av en uppgradering av köksytorna och på Hotel Riviera Strand där en ny pool tillför nya badmöjligheter för våra gäster. 

Just nu är det mycket som pekar åt rätt håll i Båstad och vår verksamhet. Det är jag innerligt tacksam för. Tack för förtroendet!
 

Skansen