Hoppa till huvudinnehåll
Båstad

Om oss

Båstad är Sveriges tennismetropol
och en av landets mest kända semesterorter

Vi utvecklar Båstad

Båstad är Sveriges tennismetropol och en av landets mest kända semesterorter. Båstadtennis & Hotell AB äger och förvaltar fastigheterna i och kring det berömda stadionområdet som ligger ovanför hamnen med vacker utsikt över Laholmsbukten.

Kärnan i vårt fastighetsinnehav är Hotel Skansen som i dag är en modern konferensanläggning och lockar gäster året runt. En aktuell undersökning, som genomförts i samarbete med IUC, visar att hotellet och tennisstadion fungerar som ett nav för besöksnäringen och genererar betydande intäkter till samhället och handeln i närområdet.

Framtiden

Vår ambition är att fortsätta utveckla dessa mötesplatser och därmed bidra till en positiv utveckling för Båstad och Bjärehalvön.

Båstad och Bjärehalvön tillhör sedan mer än hundra år Sveriges mest berömda och populära semesterdestinationer. Båstadtennis & Hotell AB äger och utvecklar flera av de centrala fastigheterna i Båstad. Hotel Skansen, tennisstadion och hamnområdet utgör tillsammans hjärtat för besöksnäringen som genererar betydande intäkter till det lokala samhället. Vår vision är att skapa ett internationellt känt resmål som lockar med tennis i världsklass, inspirerande mötesplatser och vackra miljöer, puls och folkliv, medryckande sport- och musikevenemang samt en aktiv semester med avkopplande spa-upplevelser, bekvämt boende och oförglömliga matkickar.

Banor

VÅR PARTNER

nordea open
 

VÅRA VARUMÄRKEN